patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su rūkyta žuvimi

salotos su rukyta zuvimi Mums reikės:
250 g rūkytos skumbrės filė
2-3 bulvių
1-2 morkų
2 raugintų agurkų
4 valg. šaukštų konservuotų žirnelių
120 g majonezo
salotų lapų
krapų arba petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su rūkyta žuvimi
Bulves, morkas švariai nuplauname ir išverdame. Išvirusias daržoves atvėsiname, nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Rūkytos žuvies filė, raugintus agurkus supjaustome gabaliukais. Kelis žuvies ir morkų gabaliukus pasiliekame papuošimui, o visa kita sudedame į dubenį, suberiame konservuotus žirnelius, sudedame dalį majonezo ir atsargiai išmaišome. Į gilesnę lėkštę išdėliojame salotų lapus, ant jų sudedame salotas, ant viršaus išdėliojame likusius žuvies ir morkų gabaliukais ir apšlakstome majonezu. Patiekiant į stalą salotos su rūkyta žuvimi papuošiamos krapų ar petražolės šakele. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kalmaru salotos su darzovemis
Kalmarų salotos su daržovėmis
Kalmarų salotos su daržovėmis. Virtų klamarų salotos su marinuotais svogūnais ir šviežia paprika.
salotos su tunu
Salotos su tunu
Skanios ir sočios salotos su konservuotu tunu, konservuotomis pupelėmis, pomidorais, svogūnais, salotų lapais, raudonėliais.
salotos su krevetemis ir kalmarais
Salotos su krevetėmis ir kalmarais
Salotos su krevetėmis, kalmarais, šviežiais agurkais, konservuotais kukurūzais, pakepintomis razinomis bei majonezu.
menkiu kepeneliu salotos
Menkių kepenėlių salotos
Menkių kepenėlių salotos su virtais kiaušiniais, ryžiais bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!