patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su rūkyta žuvimi

salotos su rukyta zuvimi Mums reikės:
250 g rūkytos skumbrės filė
2-3 bulvių
1-2 morkų
2 raugintų agurkų
4 valg. šaukštų konservuotų žirnelių
120 g majonezo
salotų lapų
krapų arba petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su rūkyta žuvimi
Bulves, morkas švariai nuplauname ir išverdame. Išvirusias daržoves atvėsiname, nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Rūkytos žuvies filė, raugintus agurkus supjaustome gabaliukais. Kelis žuvies ir morkų gabaliukus pasiliekame papuošimui, o visa kita sudedame į dubenį, suberiame konservuotus žirnelius, sudedame dalį majonezo ir atsargiai išmaišome. Į gilesnę lėkštę išdėliojame salotų lapus, ant jų sudedame salotas, ant viršaus išdėliojame likusius žuvies ir morkų gabaliukais ir apšlakstome majonezu. Patiekiant į stalą salotos su rūkyta žuvimi papuošiamos krapų ar petražolės šakele. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

astrios kalmaru salotos
Aštrios kalmarų salotos
Aštrios virtų kalmarų salotos su kepintais svogūnais, morkomis, česnakais ir sezamo sėklomis.
sluoksniuotos lasisos salotos
Sluoksniuotos lašišos salotos
Sluoksniuotos silpnai sūdytos lašišos salotos su svogūnais, morkomis, kiaušiniais, burokėliais, virtomis bulvėmis.
tuno ir darzoviu salotos nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise. Konservuoto tuno, konservuotų pupelių, juodųjų alyvuogių, raudonojo svogūno, vyšninių pomidorų, kiaušinių, paprikos salotos.
rukolos salotos su krevetemis
Rukolos salotos su krevetėmis
Rukolos salotos su krevetėmis. Rukola salotos, lukštentos krevetės, migdolai, žalumynai, užpilas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu