patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais

salotos su tunu pupelemis ir kukuruzais Mums reikės:
200 g konservuoto tuno
200 g raudonųjų konservuotų pupelių
120 g šviežių šparaginių pupelių
100 g konservuotų kukurūzų
2 paprikų, 1 virtos morkos
Užpilui:
2 valg. š. citrinos sulčių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. garstyčių
0,5 arb. š. paprikos miltelių, druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais
Paprikos nuplaunamos, nusausinamos, perpjaunamos per pusę, išvalomos sėklos ir sudedamos odelėmis į viršų ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Orkaitė įkaitinama iki 180 laipsnių, tada perjungiama į grilio režimą ir kepama, kol viršutinis paprikų odelių sluoksnis pajuoduoja (apie 10-20 min.). Iškepusios paprikos sudedamos į maišelį ir paliekamos atvėsti. Atvėsus, odelės nulupamos, paprikos supjaustomos nedideliais gabaliukais. Šparaginės pupelės supjaustomos 2 cm ilgio gabaliukais, sudedamos į puodą su verdančiu vandeniu ir paverdamos 1 min. Perliejamos šaltu vandeniu ir supilamos į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų vanduo. Virta morka supjaustoma kubeliais arba šiaudeliais. Nupilamas skystis nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų.
Užpilui: į alyvuogių aliejų supilamos citrinų sultys, sudedamos garstyčios, paprikos milteliai, druska ir gerai išmaišoma. Salotų užpilą galima pagardinti įpilus truputį skysto medaus.
Visos daržovės sumaišomos, sudedamas pasmulkintas tunas ir užpilama paruoštu salotų užpilu. Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menkiu kepeneliu salotos su suriu
Menkių kepenėlių salotos su sūriu
Menkių kepenėlių salotos su fermentiniu sūriu, pomidoru ir česnaku.
menkiu kepeneliu salotos
Menkių kepenėlių salotos
Menkių kepenėlių salotos su virtais kiaušiniais, ryžiais bei žalumynais.
krabu lazdeliu salotos
Krabų lazdelių salotos
Krabų lazdelių salotos su bulvėmis, konservuotais kukurūzais bei šviežiais agurkais.
sluoksniuotos lasisos salotos
Sluoksniuotos lašišos salotos
Sluoksniuotos silpnai sūdytos lašišos salotos su svogūnais, morkomis, kiaušiniais, burokėliais, virtomis bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!