patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais

salotos su tunu pupelemis ir kukuruzais Mums reikės:
200 g konservuoto tuno
200 g raudonųjų konservuotų pupelių
120 g šviežių šparaginių pupelių
100 g konservuotų kukurūzų
2 paprikų, 1 virtos morkos
Užpilui:
2 valg. š. citrinos sulčių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. garstyčių
0,5 arb. š. paprikos miltelių, druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais
Paprikos nuplaunamos, nusausinamos, perpjaunamos per pusę, išvalomos sėklos ir sudedamos odelėmis į viršų ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Orkaitė įkaitinama iki 180 laipsnių, tada perjungiama į grilio režimą ir kepama, kol viršutinis paprikų odelių sluoksnis pajuoduoja (apie 10-20 min.). Iškepusios paprikos sudedamos į maišelį ir paliekamos atvėsti. Atvėsus, odelės nulupamos, paprikos supjaustomos nedideliais gabaliukais. Šparaginės pupelės supjaustomos 2 cm ilgio gabaliukais, sudedamos į puodą su verdančiu vandeniu ir paverdamos 1 min. Perliejamos šaltu vandeniu ir supilamos į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų vanduo. Virta morka supjaustoma kubeliais arba šiaudeliais. Nupilamas skystis nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų.
Užpilui: į alyvuogių aliejų supilamos citrinų sultys, sudedamos garstyčios, paprikos milteliai, druska ir gerai išmaišoma. Salotų užpilą galima pagardinti įpilus truputį skysto medaus.
Visos daržovės sumaišomos, sudedamas pasmulkintas tunas ir užpilama paruoštu salotų užpilu. Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rukolos salotos su krevetemis
Rukolos salotos su krevetėmis
Rukolos salotos su krevetėmis. Rukola salotos, lukštentos krevetės, migdolai, žalumynai, užpilas.
astrios kalmaru salotos
Aštrios kalmarų salotos
Aštrios virtų kalmarų salotos su kepintais svogūnais, morkomis, česnakais ir sezamo sėklomis.
kreveciu salotos
Krevečių salotos
Krevečių salotos. Virtų lukštentų krevečių salotos su pievagrybiais, svogūnu, fermentiniu sūriu, konservuotu ananasu bei žalumynais.
sluoksniuotos lasisos salotos
Sluoksniuotos lašišos salotos
Sluoksniuotos silpnai sūdytos lašišos salotos su svogūnais, morkomis, kiaušiniais, burokėliais, virtomis bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.