Sluoksniuota silkės mišrainė

sluoksniuota silkes misraine
Mums reikės:
300 g silkės filė
300 g pievagrybių
200 g majonezo
3 kiaušinių
2 svogūnų
1 morkos
0,5 stiklinės smulkintų graikiškų riešutų
2 valg. šaukšto aliejaus
pundelio svogūnų laiškų, krapų
Gaminame. Sluoksniuota silkės mišrainė
Kiaušiniai kietai išverdami ir smulkiai supjaustomi. Pievagrybiai švariai nuplaunami ir kelias minutes paverdami pasūdytame vandenyje. Atvėsinami ir supjaustomi juostelėmis. Silkės filė supjaustoma kubeliais ir sumaišoma su graikiškais riešutais. Svogūnai nulupami, supjaustomi pusžiedžiais, morka sutarkuojama stambia trintuve ir viskas apkepinama aliejuje.
Visi mišrainės ingredientai sudedami sluoksniais: pirmas sluoksnis - silkės su riešutais, antras sluoksnis - kiaušiniai, toliau - kepintos daržovės ir pievagrybiai. Kiekvienas sluoksnis pertepamas majonezu (viršutinis sluoksnis - majonezo). Patiekiant, sluoksniuota silkės mišrainė apibarstoma smulkintais krapais ir svogūnų laiškais. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Rita
skanu tikriausiai tik vietoj riešutu dečiau saulėgražas Mirktelti
Gitana
Šiandien gaminau mišrainę. Labai, labai skanu ir paprastai pagaminama. Tai bus naujas patiekalas mano Kūčių stalui. Ačiū už naują idėją.
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas