patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sluoksniuotos lašišos salotos

sluoksniuotos lasisos salotos Mums reikės:
300 g silpnai sūdytos lašišos filės
2 nedidelių svogūnų
2 kietai virtų kiaušinių
1 virtos morkos
1-2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
100-150 g majonezo
50 g grietinės
petražolių, kelių svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Sluoksniuotos lašišos salotos.
Virtos bulvės, burokėliai, kiaušiniai (vieno kiaušinio baltymas sutarkuojamas atskirai), morka, stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustomi svogūnai. Lašiša supjaustoma gabaliukais arba nedidelėmis juostelėmis. Majonezas sumaišomas su grietine.

Į lėkštę padedama kulinarinė forma - žiedas (galima naudoti vieną didesnę formą arba keletą mažesnių) ir į ją dedamas pirmas burokėlių sluoksnis. Užtepama majonezo, toliau dedamas morkų sluoksnis ir vėl pertepama majonezu. Toliau dedami bulvių, kiaušinių, svogūnų sluoksniai, kiekvienas sluoksnis pertepamas majonezu. Ant viršaus išdėliojami lašišos gabaliukai. Dedama į šaldytuvą ir paliekama 2 val.

Sluoksniuotos lašišos salotos išimamos iš šaldytuvo, atsargiai nuimama forma-žiedas, pabarstoma tarkuotu kiaušinio baltymu, papuošiama petražolėmis, svogūnų laiškais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

krabu lazdeliu salotos
Krabų lazdelių salotos
Krabų lazdelių salotos su bulvėmis, konservuotais kukurūzais bei šviežiais agurkais.
astrios kalmaru salotos
Aštrios kalmarų salotos
Aštrios virtų kalmarų salotos su kepintais svogūnais, morkomis, česnakais ir sezamo sėklomis.
tuno salotos su avokado
Tuno salotos su avokado
Tuno salotos su avokado, ridikėliais, salotų lapais bei alyvuogių aliejaus, dižono garstyčių, balto vyno acto užpilu.
salotos su tunu
Salotos su tunu
Skanios ir sočios salotos su konservuotu tunu, konservuotomis pupelėmis, pomidorais, svogūnais, salotų lapais, raudonėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)