patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sluoksniuotos lašišos salotos

sluoksniuotos lasisos salotos Mums reikės:
300 g silpnai sūdytos lašišos filės
2 nedidelių svogūnų
2 kietai virtų kiaušinių
1 virtos morkos
1-2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
100-150 g majonezo
50 g grietinės
petražolių, kelių svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Sluoksniuotos lašišos salotos.
Virtos bulvės, burokėliai, kiaušiniai (vieno kiaušinio baltymas sutarkuojamas atskirai), morka, stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustomi svogūnai. Lašiša supjaustoma gabaliukais arba nedidelėmis juostelėmis. Majonezas sumaišomas su grietine.

Į lėkštę padedama kulinarinė forma - žiedas (galima naudoti vieną didesnę formą arba keletą mažesnių) ir į ją dedamas pirmas burokėlių sluoksnis. Užtepama majonezo, toliau dedamas morkų sluoksnis ir vėl pertepama majonezu. Toliau dedami bulvių, kiaušinių, svogūnų sluoksniai, kiekvienas sluoksnis pertepamas majonezu. Ant viršaus išdėliojami lašišos gabaliukai. Dedama į šaldytuvą ir paliekama 2 val.

Sluoksniuotos lašišos salotos išimamos iš šaldytuvo, atsargiai nuimama forma-žiedas, pabarstoma tarkuotu kiaušinio baltymu, papuošiama petražolėmis, svogūnų laiškais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menkiu kepeneliu salotos su suriu
Menkių kepenėlių salotos su sūriu
Menkių kepenėlių salotos su fermentiniu sūriu, pomidoru ir česnaku.
lasisos salotos su sparaginemis pupelemis
Lašišos salotos su šparaginėmis pupelėmis
Virtos lašišos filė salotos su šparaginėmis pupelėmis, vyšniniais pomidorais, paprika, alyvuogėmis ir salotų lapais.
kalmaru salotos su darzovemis
Kalmarų salotos su daržovėmis
Kalmarų salotos su daržovėmis. Virtų klamarų salotos su marinuotais svogūnais ir šviežia paprika.
salotos su tunu
Salotos su tunu
Skanios ir sočios salotos su konservuotu tunu, konservuotomis pupelėmis, pomidorais, svogūnais, salotų lapais, raudonėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.