patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tuno salotos su avokado

tuno salotos su avokado Mums reikės:
360 g konservuoto tuno
1 avokado
6-8 ridikėlių
80 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. balto vyno acto
1 valg. š. Dižono garstyčių
pundelio salotų lapų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tuno salotos su avokado
Į dubenį supilamas alyvuogių aliejus, vyno actas, sudedamos garstyčios, įberiama druskos, pipirų ir viskas gerai išplakama.
Ridikėliai supjaustomi plonais griežinėliais. Avokado perpjaunamas pusiau, pašalinamas kauliukas, nulupama odelė ir supjaustomas juostelėmis. Tunas pasmulkinamas šakute. Į lėkštę sudedami salotų lapai, ant jų sudedamas tunas, avokado ir ridikėlių griežinėliai. Viskas užpilama paruoštu užpilu ir lengvai išmaišoma. Tuno salotos su avokado paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kreveciu salotos
Krevečių salotos
Krevečių salotos. Virtų lukštentų krevečių salotos su pievagrybiais, svogūnu, fermentiniu sūriu, konservuotu ananasu bei žalumynais.
salotos su krevetemis ir kalmarais
Salotos su krevetėmis ir kalmarais
Salotos su krevetėmis, kalmarais, šviežiais agurkais, konservuotais kukurūzais, pakepintomis razinomis bei majonezu.
salotos su rukyta zuvimi
Salotos su rūkyta žuvimi
Salotos su rūkyta žuvimi. Rūkytos skumbrės filė salotos su bulvėmis, morkomis, raugintais agurkais, konservuotais žirneliais, majonezu, žalumynais.
salotos su tunu
Salotos su tunu
Skanios ir sočios salotos su konservuotu tunu, konservuotomis pupelėmis, pomidorais, svogūnais, salotų lapais, raudonėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!