patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tuno salotos su avokado

tuno salotos su avokado Mums reikės:
360 g konservuoto tuno
1 avokado
6-8 ridikėlių
80 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. balto vyno acto
1 valg. š. Dižono garstyčių
pundelio salotų lapų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tuno salotos su avokado
Į dubenį supilamas alyvuogių aliejus, vyno actas, sudedamos garstyčios, įberiama druskos, pipirų ir viskas gerai išplakama.
Ridikėliai supjaustomi plonais griežinėliais. Avokado perpjaunamas pusiau, pašalinamas kauliukas, nulupama odelė ir supjaustomas juostelėmis. Tunas pasmulkinamas šakute. Į lėkštę sudedami salotų lapai, ant jų sudedamas tunas, avokado ir ridikėlių griežinėliai. Viskas užpilama paruoštu užpilu ir lengvai išmaišoma. Tuno salotos su avokado paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sluoksniuotos lasisos salotos
Sluoksniuotos lašišos salotos
Sluoksniuotos silpnai sūdytos lašišos salotos su svogūnais, morkomis, kiaušiniais, burokėliais, virtomis bulvėmis.
rukolos salotos su krevetemis
Rukolos salotos su krevetėmis
Rukolos salotos su krevetėmis. Rukola salotos, lukštentos krevetės, migdolai, žalumynai, užpilas.
sluoksniuota silkes misraine
Sluoksniuota silkės mišrainė
Sluoksniuota silkės, pievagrybių, kiaušinių, svogūnų, morkų mišrainė pagardinta majonezu ir žalumynais.
krabu lazdeliu salotos
Krabų lazdelių salotos
Krabų lazdelių salotos su bulvėmis, konservuotais kukurūzais bei šviežiais agurkais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu