patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kontaktai



Turite klausimų, pasiūlymų? Susisiekite su mumis, užpildykite žemiau esančią formą.

Vardas *
El. paštas*
Tekstas*
Saugos kodas*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis mango 1
Kokteilis "Mango"
Kokteilis "Mango". Paprastas, skanus ir sveikas jogurto kokteilis su pertrintais mango vaisiais.
braskiu ir sulciu kokteilis
Braškių ir sulčių kokteilis
Braškių ir sulčių kokteilis. Šviežių braškių, ananasų sulčių, persikų nektaro kokteilis.
varskes pyragas su abrikosais ir aguonomis
Varškės pyragas su abrikosais ir aguonomis
Skanus varškės pyragas su konservuotais abrikosais, aguonomis ir vaniliniu cukrumi.
bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.