Triušiena su rozmarinais

triusiena su rozmarinais
Mums reikės:
1,5 kg triušienos
3-4 morkų
2 baltų svogūnų
2-3 skiltelių česnako
200 ml grietinėlės
alyvuogių aliejaus
druskos, šviežiai maltų rožinių pipirų
kelių šakelių šviežio rozmarino
Gaminame. Triušiena su rozmarinais
Triušiena nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabaliukais. Į puodą storu dugnu įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, sudedami triušienos gabaliukai ir apkepinami, kol gražiai pagelsta. Suberiami supjaustyti svogūnai ir pakepinama apie 5 min. Sudedamos stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, rozmarino lapeliai, padarstoma druska, pipirais, įpilama vandens, kad beveik apsemtų, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama apie 40 min. Pamaišoma, supilama grietinėlė ir triušiena dar patroškinama apie 20-30 min. (jei reikia įpilama vandens). Triušiena su rozmarinais patiekiama su virtais ryžiais. Triušiena su rozmarinais - labai švelnus ir aromatingas patiekalas. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas