patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Braškių ir sulčių kokteilis

braskiu ir sulciu kokteilis Mums reikės:
250 g braškių
200 ml ananasų sulčių
200 ml persikų nektaro

Gaminame. Braškių ir sulčių kokteilis
Braškės supilamos į blenderį ir gerai sutrinamos iki tyrės konsistencijos. Į gautą braškių tyrę supilamos atšaldytos ananasų sultys, persikų nektaras ir viskas išplakama. Braškių ir sulčių kokteilis supilamas į atšaldytas taures, papuošiamas braškių puselėmis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2013-03-28
Lina
Labai gaivus kokteilis, tiesiog nuostabu!  Myliu  Myliu  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

braskinis kokteilis
Braškinis kokteilis
Braškinis kokteilis. Gaivus braškių, pieno ir vanilinių ledų kokteilis.
kavos kokteilis
Kavos kokteilis
Nealkoholinis, skanus ir gaivus kavos kokteilis su šokoladu.
spanguoliu kokteilis
Spanguolių kokteilis
Spanguolių kokteilis su vaniliniais ledais ir bananais.
abrikosinis kokteilis
Abrikosinis kokteilis
Skanus, nealkoholonis abrikosinis kokteilis iš abrikosų, pieno, cukraus, ledukų.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.