patiekalu-receptai.lt
Surasti
Karšti patiekalai
Avienos patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Jautienos patiekalai
Kiaulienos patiekalai
Kruopų patiekalai
Makaronų patiekalai
Miltiniai patiekalai
Paukštienos patiekalai
Picos, picu receptai
Triušienos patiekalai
Varškės patiekalai
Veršienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Sriubos
Aštrios sriubos
Daržovių sriubos
Kitos sriubos
Sriubos su mėsa
Salotos
Daržovių salotų receptai
Mėsos salotų receptai
Mišrainės, mišrainių receptai
Žuvies salotų receptai
Užkandžiai
Karštų užkandėlių receptai
Šaltų užkandžių receptai
Užkandžiai su žuvimi, jūros gėrybėmis
Saldūs patiekalai
Desertai
Pyragų receptai
Sausainių receptai
Spurgos, žagarėliai
Tortų receptai
Padažai
Karšti padažai
Šalti padažai
Gėrimai, kokteiliai
Alkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai
Konservavimas
Daržovių konservavimas
Kompotai
Uogienės
Vyšnių kompotas
Mums reikės:
✓
3 kg vyšnių
✓
750 g cukraus
✓
1,5 l vandens
Gaminame
.
Vyšnių kompotas
Vyšnios nuplaunamos, apdžiovinamos ir sudedamos į iškaitintus stiklainius. Išvirtas sirupas užpilamas ant vyšnių. Stiklainiai sterilizuojami: 1 l talpos - 20 min.
Vyšnių kompotas
paruoštas. Skanaus.
Panašūs receptai
Obuolių kompotas
Rašyti komentarą
Vardas
*
Tekstas
*
Saugos kodas
*
Skaitiniai
Ingredientai
Patarimai
Verta žinoti
Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
Daugiau patarimų