Virtinukai su varške

virtinukai su varske
Mums reikės:
Virtinukų tešlai:
250 g miltų
80 ml pieno arba vandens
1 kiaušinio
druskos
Virtinukų įdarui:
400 g varškės
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto cukraus
žiupsnelio druskos
Gaminame. Virtinukai su varške
Virtinukų įdarui varškę kelis kartus permalame, įmušame kiaušinį, įberiame cukraus, druskos ir gerai išmaišome. Iš miltų, pieno, kiaušinio ir druskos užminkome tešlą. Virtinukų tešla turi būti kietoka. Iškočiojame ploną tešlos lakštą ir stiklinėle ar formele išspaudžiame skrituliukus. Ant virtinukų tešlos skrituliukų dedame po šaukštelį varškės įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame kraštus. Virtinukai su varške dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami apie 5-7 min. Išvirę virtinukui su varške sudedami į dubenį ir patiekiami su grietine. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas