patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės apkepas su razinomis

varskes apkepas su razinomis Mums reikės:
5 kiaušinių
0,5 kg riebios varškės
3 valg.šaukštų sviesto
4 valg.šaukštų manų kruopų
150 ml grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės razinų
1 pakelio vanilinio cukraus
1 citrinos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepui su razinomis skirtas manų kruopas užpilame grietinėle ir pusvalandžiui paliekame, kad šiek tiek išbrinktų. Kelioms minutėms razinas pamerkiame į verdantį vandenį. Varškę labai gerai ištriname su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Tada suberiame vanilinį cukrų, nusausintas razinas, nutarkuotą citrinos žievelę, išlydytą sviestą, manų kruopas ir vėl viską gerai išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į varškės apkepo masę. Kepimo indą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais ir sukrečiame varškės apkepo su razinoms masę. Indą dedame į įkaitintą iki 170 laipsnių orkaitę ir kepame. Varškės apkepas kepamas apie 40 min, priklausomai nuo storio. Varškės apkepas su razinomis patiekiamas su mėgiama uogiene, grietine. Skanaus.

Komentarai

2011-10-08
Gintarė
Super receptėlis.  Myliu  visiems labai patiko.  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis. Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.
varsketukai su bananais
Varškėtukai su bananais
Varškėtukai su bananais. Kepti varškėtukai su trintais bananais.
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!