patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės apkepas su razinomis

varskes apkepas su razinomis Mums reikės:
5 kiaušinių
0,5 kg riebios varškės
3 valg.šaukštų sviesto
4 valg.šaukštų manų kruopų
150 ml grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės razinų
1 pakelio vanilinio cukraus
1 citrinos

Gaminame. Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepui su razinomis skirtas manų kruopas užpilame grietinėle ir pusvalandžiui paliekame, kad šiek tiek išbrinktų. Kelioms minutėms razinas pamerkiame į verdantį vandenį. Varškę labai gerai ištriname su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Tada suberiame vanilinį cukrų, nusausintas razinas, nutarkuotą citrinos žievelę, išlydytą sviestą, manų kruopas ir vėl viską gerai išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į varškės apkepo masę. Kepimo indą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais ir sukrečiame varškės apkepo su razinoms masę. Indą dedame į įkaitintą iki 170 laipsnių orkaitę ir kepame. Varškės apkepas kepamas apie 40 min, priklausomai nuo storio. Varškės apkepas su razinomis patiekiamas su mėgiama uogiene, grietine. Skanaus.

Komentarai

2011-10-08
Gintarė
Super receptėlis.  Myliu  visiems labai patiko.  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes uzkepele su bananais
Varškės užkepėlė su bananais
Pertrintos varškės, kiaušinių, miltų, cukraus užkepėlė su bananais
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
kepti varskeciai
Kepti varškėčiai
Kepti varškėčiai (varškėtukai). Kepti varškės, miltų ir kiaušinių paplotėliai - varškėčiai.
varsketukai
Varškėtukai
Virti varškėtukai. Varškėtukai ir varškės, miltų, kiaušinių, krakmolo. Labai skanus ir sotus tradicinis lietuviškas patiekalas. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena