patiekalu-receptai.lt
Surasti
Karšti patiekalai
Avienos patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Jautienos patiekalai
Kiaulienos patiekalai
Kruopų patiekalai
Makaronų patiekalai
Miltiniai patiekalai
Paukštienos patiekalai
Picos, picu receptai
Triušienos patiekalai
Varškės patiekalai
Veršienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Sriubos
Aštrios sriubos
Daržovių sriubos
Kitos sriubos
Sriubos su mėsa
Salotos
Daržovių salotų receptai
Mėsos salotų receptai
Mišrainės, mišrainių receptai
Žuvies salotų receptai
Užkandžiai
Karštų užkandėlių receptai
Šaltų užkandžių receptai
Užkandžiai su žuvimi, jūros gėrybėmis
Saldūs patiekalai
Desertai
Pyragų receptai
Sausainių receptai
Spurgos, žagarėliai
Tortų receptai
Padažai
Karšti padažai
Šalti padažai
Gėrimai, kokteiliai
Alkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai
Konservavimas
Daržovių konservavimas
Kompotai
Uogienės
Sriubos su mėsa
«
1
2
»
Vištienos sriuba su salierais
Mums reikės:
✓
2 vištienos šlaunelių
✓
3 bulvių
✓
2 morkų
✓
1 svogūno
✓
5 saliero stiebelių
✓
2-3 valg. šaukštų aliejaus
✓
baziliko, saliero lapelių, petražolių
✓
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas
«
1
2
»
Skaitiniai
Ingredientai
Patarimai
Verta žinoti
Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
Daugiau patarimų