patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Purūs žagarėliai

purus zagareliai Mums reikės:
350 ml kefyro
600 - 700 g miltų
100 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
aliejaus virimui
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Purūs žagarėliai
Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir kefyru. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir suberiami į kiaušinių-kefyro plakinį. Užminkoma minkšta tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15-20 min. pastovėti. Stalviršis pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,3-0,5 cm storio lakštas. Supjaustoma 2-2,5 cm pločio juostelėmis. Kiekvienos juostelė viduryje padaroma nedidelė įpjova, per kurią  žagarėlis perneriamas (perkišamas). Dedama į įkaitintą aliejų ir verdama iš abiejų pusių,purus zagareliai 1
kol žagarėliai gražiai pagelsta. Išvirę žagarėliai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Purūs žagarėliai sudedami į indą ir apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2013-09-12
Sigita
Tikrai geras receptas ir labai skanu, tik as dadejau varskes ir truputi kepamo sviesto Šypsena
2013-08-01
Liudmila
Labai skanus zagareliai Mirktelti
2013-07-16
Jurgita
labai skanuuuu Šypsena Šypsena aciu uz gera ir paprasta recepta Šypsena
2013-05-29
Bernadeta
Mano mama kepdavo orkaitėje, o ne aliejuje. Bet žinoma kas kaip nori tas taip daro. Šypsena
2013-02-23
Dovile
SUPER, tikrai labai skanus Šypsena
2013-01-29
Ruta
jei zagareliai ne kaip pas mama dar nereiskia, kad jie netikri zagareliai Šypsena
2013-01-22
paslaptis
as bandziau dar su varske daryt zagarelius ir labai skaniai gavosi Šypsena
2012-11-09
Violeta
Na gal ir skanūs, bet su tikrais žagarėliais neturi nieko bendro. Mano mamos draugė kepdavo, tai iškočiodavo tešlą vos ne peršviečiamai. Zagareliai buvo labai purūs ir traškūs Šypsena
2012-10-16
Gintare
Dekojame uz labai skaniu zagareliu recepteli Myliu. Tikrai verta isbandyti!!
2012-06-05
Laima
Dariau su kefyru, man gavosi guminiai kazkodel, bet as visada skiedziu grietine su biskiuku vandens, tai superiniai, skanus labai zagareliai.
2012-03-24
jurga
na einu megint kepti Šypsena
2012-03-11
Grazina
Na o man kazkodel jie kieti gavosi. Tesla iskociavau gana plona, gal reikejo storesnius daryti?
2012-03-04
Mindaugas
Receptas geras, zagareliai skanus gavosi, tik jei nori pamaitinti visa armija tada sis receptas tinkamas Šypsena
2011-04-22
patiekalu-receptai.lt
Dekojame uz pastaba, miltu kiekis pataisytas. Mirktelti
2011-04-22
skanu
Buvo labai skanu, bet miltu tai beveik dvigubai reikejo, nes is tiek miltu tai kose dar buvo ne tesla, bet patys zagareliai tai super.  Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

spurgos ziedeliai
Spurgos - žiedeliai
Spurgos - žiedeliai. Tradicinės, žiedelio formos spurgos. Ypač mėgstamos vaikų ir suaugusių.
varskes spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos. Purios varškės spurgos mėgiamos vaikų ir suaugusių.
zagareliai
Žagarėliai
Žagarėliai. Puikus ir greitai paruošiamas skanėstas prie kavos ar arbatos. Receptas su nuotraukomis.
spurgos su dzemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu. Mielinės spurgos įdarytos uogiene ar džemu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.

Naujausi komentarai

Daiva
Kolege tokius gamina, sake skanus. Einu gamint ir asŠypsena
patiekalu-receptai.lt
Monikai. Arba pyragas nepilnai iškepa, arba per skysta tešla. Pakepkite keletą minučių ilgiau, iškepusį pyragą palikite keletui minučių išjungtoje orkaitėje (neskubekite ištraukti).
Monika
Nuostabus pyragas. Kepiau jau keleta kartu, tik viena problema pas mane - iskyla ir sukrenta  Liūdesys
Julija
Mes kasmet darome taip, tik griezineliai plonesni, bei kartu idedu ir cukinijos, labai skanu.
Martyna
Man patiko pyragas. Neriebus, skanus, lengvai panaudojamos kieme užderėtos slyvos.