Mums reikės:
✓
2 valg. šaukštų romo
✓
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
✓
žiupsnelio druskos
Gaminame.
ŽagarėliaiSuminkštintą sviestą skirtą žagarėliams, cukrų, druską gerai ištriname. Sukant įmušame po vieną kiaušinį, suberiame persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais, supilame romą ir išminkome. Gerai išminkytą tešlą žagarėliams plonai iškočiojame ir supjaustome 2-2,5 cm pločio ir 8-10 cm ilgio juostelėmis. Kiekvienos juostelės viduryje įpjauname ir perneriame (perkišame) kilpute.
Dedame į įkaitintą aliejų ir verdame iš abiejų pusių, kol žagarėliai gražiai pagelsta.
Išvirę žagarėliai dedami ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Nuvarvėjus aliejui,
žagarėliai perdedami į lėkštę ir apibarstomi cukraus pudra.
Žagarėliai puikus skanėstas prie kavos ar arbatos. Skanaus.
pavel
O putos kyla del sviesto, pabandziau be, viskas gerai, ir nededu kepimo milteliu
niekada, nezinau kaip itakoja, nes gaunasi ir taip labai gerai.
pavel
O putos kyla del sviesto, pabandziau be, viskas gerai, ir nededu kepimo milteliu
niekada, nezinau kaip itakoja, nes gaunasi ir taip labai gerai.
Gintare
Saunu, kad pasigamine, nepamirstame pasidalinti nuomone. Bet noretusi aiskesniu gramu tada patikimiau ir aiskiau gaunasi
ir nebus tu "neelastinga"
bet smagu, kad dalinames nuomone tobulindami vieni kitus, aciu visiem dedantiem patobulinimus bei komentarus
Neringa
As siam produktu kiekiui vietoj sviesto dedu 2 valgomuosius saukstus riebios 30% grietines, o jei nera kefyro, keiciu ji naturaliu jogurtu bei pilu i tesla 2 saukstus degtines ir sauksteli vanilinio cukraus. Gaunasi superiniai zagareliai.