patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės spurgos

varskes spurgos Mums reikės:
400 g varškės
4 kiaušinių
2 stiklinių miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
5 valg. šaukštų cukraus
aliejaus kepimui
cukraus pudros apibarstymui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškės spurgos
Varškė, skirta varškės spurgoms, ištrinama su cukrumi, įmušami kiaušiniai ir viskas gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, suberiami į varškės masę ir išminkoma tešla. Rankos patepamos aliejumi ir formuojamos nedideles, graikiško riešuto dydžio, varškės spurgos.
Aliejus įkaitinamas, dalimis dedamos varškės spurgos ir verdamos, kol spurgos gražiai paruduoja. Verdama ant silpnesnės ugnies, kad ir spurgų viduje iškeptų varškė. Kai varškės spurgos pakyla nuo puodo apačios, pavartomos, kad jos tolygiai paruduotų. Varškės spurgos truputį atvėsinamos ir pabarstomos cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2016-07-29
Vaida
Tobulas receptas!  Myliu
2016-02-28
Rasa
Tikrai skanios ir net vartyti nereikia jos pačios vartosi ir jei dar daugiau varskes idedi dar skanesnes. Šypsena
2016-02-08
Jovita
Na va išbandžiau šį receptuką. Viskas gavosi puikiai, labai skanios. Vietoi 5 v. šaukštų cukraus dėjau 4 v.š. cukraus ir 1 a.š. vanilinio cukraus Šypsena
2015-12-28
Leta
Šiandien kepiau spurgas tiksliai pagal šį recepta, viskas puikiai pavyko, gražiai atrodo ir begalo skanios Šypsena naudojau stambesne verške iš pokelio kur po 500g. būna Šypsena
2015-11-22
Grete
Katik issikepiau gavosi tiesiog puikiai Šypsena  labai skanu... Mirktelti
2015-04-14
Indrė
Skanumėlis, išbandžiau ir tikrai kepsiu dar kartą, dėkoju už puikų receptuką Mirktelti
2015-01-13
Loreta
Superinis skonis, liuks, aciu uz receptuka, tik issikepiau lauksiu kol seimyna paragaus. Šypsena
2014-12-23
Diana
Labai skanūs ir minkšti spurgiukai gavosi, fantastika Šypsena
2014-08-19
Loreta
Aciu uz pasidalinta recepta, tikrai skanios spurgos gavosi, super Šypsena Šypsena
2013-12-14
Akvile
Darem ir labai gerai gavosi, tik i tesla reikia ideti puse stiklines grietines.
2013-08-03
Joana
Siandien dariau šitas spurgas, labai skanios gavosi Myliu ir minkštos, tiesiog aciu jums už gera receptą  Šypsena  Šypsena  Myliu  Myliu
2013-03-07
Inga
Superines spurgytes, pati isbandziau Šypsena
2011-03-03
Cha,cha,cha
mmm...Skanumelis. Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

purus zagareliai
Purūs žagarėliai
Purūs, lengvi ir skanūs aliejuje kepti žagarėliai.
spurgos su dzemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu. Mielinės spurgos įdarytos uogiene ar džemu.
spurgos ziedeliai
Spurgos - žiedeliai
Spurgos - žiedeliai. Tradicinės, žiedelio formos spurgos. Ypač mėgstamos vaikų ir suaugusių.
zagareliai
Žagarėliai
Žagarėliai. Puikus ir greitai paruošiamas skanėstas prie kavos ar arbatos. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!