Persikų uogienė

persiku uogiene
Mums reikės:
1 kg persikų
500 ml vandens
1,5 kg cukraus
5 grūdelių rožinių pipirų
3 žvaigždinių anyžių
Gaminame. Persikų uogienė
Persikai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi skiltelėmis. Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas. Į sirupą sudedami persikai, atsargiai išmaišomi ir paliekami 24 val. pastovėti. Sirupas nupilamas, užvirinamas ir vėl užpilamas ant persikų skiltelių. Užvirinama, suberiami rožiniai pipirai, žvaigždiniai anyžiai ir ant silpnos ugnies paverdama apie 5-6 min.  Persikų uogienė supilama į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždaroma. Stiklainiai apverčiami ir paliekami, kol atvėsta. Persikų uogienė laikoma vėsioje patalpoje. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas