Daržovių troškinys su dešrelėmis

darzoviu troskinys su desrelemis
Mums reikės:
500 g žiedinių kopūstų
400 g baklažanų
250 g pieniškų dešrelių
1 morkos
2 svogūnų
aliejaus
svogūnų laiškų
druskos, pipirų
Gaminame. Daržovių troškinys su dešrelėmis.
Baklažanus supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir paliekame 30 min. pastovėti, po to perplauname šaltu vandeniu ir gerai nuvarviname. Žiedinį kopūstą išskaidome atskirais nedideliais žiedynais, dedame į verdantį vandenį ir paverdame 5-7 min. Svogūnus smulkiai supjaustome, morką supjaustome šiaudeliais arba sutarkuojame. Nedideliame kiekyje aliejaus apkepiname svogūnus ir morkas. Sudedame baklažanų gabaliukus ir viską kartu pakepiname 7-10 min. Pieniškas dešreles supjaustome griežinėliais. Į pakepintas daržoves sudedame dešreles, žiedinius kopūstus, pabarstome druska, pipirais ir patroškiname 3-4 min. Daržovių troškinys su dešrelėmis pabarstomas supjaustytais svogūnų laiškais ir patiekiamas. Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas