Špinatai nuplaunami, nusausinami ir suplėšomi mažesniais gabaliukais. Varškės sūris sutrupinamas nedideliais gabaliukais. Į dubenį suberiami špinatai, varškės sūris, susmulkinti riešutai, išspaudžiamas česnakas ir viskas išmaišoma.
Abi kiaulienos išjovos įdaromos paruoštu įdaru. Kad įdaras neiškristų, išpjovos kraštai susmaigstomi mediniais smeigtukais.
Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, sudedamos įdarytos kiaulienos išpjovos ir apkepinama iš visų pusių. Sudedama į kepimo indą, dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Atsargiai ištraukiami mediniai smeigtukai. Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu supjaustoma 1,5-2 cm griežinėliais, apibarstoma granato sėklomis ir patiekiama. Skanaus.