Mums reikės:
✓
100 g konservuotų žirnelių
✓
2 marinuotų agurkėlių
✓
2 virtų kiaušinių
✓
šviežių ar šaldytų krapų
✓
petražolių šakelės
✓
džiovinto baziliko
Gaminame.
Balta lietuviška mišrainėKubeliais supjaustome baltai mišrainei skirtas bulves, morkas, agurkus, kiaušinius. Sudedame viską kartu, supilame žirnelius, pasūdome. Mišrainė užpilama majonezu ir išmaišoma.
Balta lietuviška mišrainė papuošiama petražolės šakele, pabarstoma smulkintais krapais, džiovintu baziliku ar kitais žalumynais. Balta lietuviška mišrainė paruošta. Skanaus.
Trūksta
Neparašyta išvirti bulvių, morkų, ar kiaušinių, parašyta tik kad supjaustyti
viską kubeliais. Nedaug informacijos...