patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištiena įdaryti patisonai

vistiena idaryti patisonai Mums reikės:
4 jaunų patisonų
500 g vištienos faršo
1 kiaušinio
1 svogūno
3 valg. šaukštų džiūvėsėlių
4 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto sviesto
saujos džiovintų grybų
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištiena įdaryti patisonai
Patisonai nuplaunami, nupjaunamas jų viršus ir išskobiamas vidus. Patisonai kelias minutes apverdami pasūdytame vandenyje.
Džiovinti grybai užpilami verdančiu vandeniu ir pamirkomi 1-2 val. arba keletą minučių apverdami, nukošiami ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas. Džiovinti grybai ir svogūnas pakepinami svieste. Į vištienos faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, supilama grietinėlė, sudedami pakepinti džiovinti grybai, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma. Gauta mase įdaromi patisonai,vistiena idaryti patisonai 1
uždedamos jų viršūnėlės. Patisonai aptepami aliejumi ir dedami į įkaitintą orkaitę. Kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 50 min. Vištiena įdaryti patisonai papuošiami petražolėmis ir patiekiami. Vištiena įdaryti patisonai gali būti patiekiami su džiovintų grybų padažu. Skanaus.

Komentarai

2010-10-19
Indre
Ragavau Mirktelti, labai patiko sitas idarytas patisonas.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkeptos bulves su cukinija ir sonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine. Lengvas ir skanus patiekalas.
keptos cukinijos idarytos farsu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu, svogūnais, kiaušiniu ir apibarstytos fermentiniu lydytu sūriu.
idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
keptos darzoves grietines padaze
Keptos daržovės grietinės padaže
Keptos daržovės grietinės padaže

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.