patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištiena įdaryti patisonai

vistiena idaryti patisonai Mums reikės:
4 jaunų patisonų
500 g vištienos faršo
1 kiaušinio
1 svogūno
3 valg. šaukštų džiūvėsėlių
4 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto sviesto
saujos džiovintų grybų
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištiena įdaryti patisonai
Patisonai nuplaunami, nupjaunamas jų viršus ir išskobiamas vidus. Patisonai kelias minutes apverdami pasūdytame vandenyje.
Džiovinti grybai užpilami verdančiu vandeniu ir pamirkomi 1-2 val. arba keletą minučių apverdami, nukošiami ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas. Džiovinti grybai ir svogūnas pakepinami svieste. Į vištienos faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, supilama grietinėlė, sudedami pakepinti džiovinti grybai, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma. Gauta mase įdaromi patisonai,vistiena idaryti patisonai 1
uždedamos jų viršūnėlės. Patisonai aptepami aliejumi ir dedami į įkaitintą orkaitę. Kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 50 min. Vištiena įdaryti patisonai papuošiami petražolėmis ir patiekiami. Vištiena įdaryti patisonai gali būti patiekiami su džiovintų grybų padažu. Skanaus.

Komentarai

2010-10-19
Indre
Ragavau Mirktelti, labai patiko sitas idarytas patisonas.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baklazanu suktinukai su lasisa
Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanų suktinukai su citrinos sultyse panarinuota lašiša apvyniota šoninės ar kumpio juostele.
cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!