Vištiena įdaryti patisonai

vistiena idaryti patisonai
Mums reikės:
4 jaunų patisonų
500 g vištienos faršo
1 kiaušinio
1 svogūno
3 valg. šaukštų džiūvėsėlių
4 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto sviesto
saujos džiovintų grybų
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Gaminame. Vištiena įdaryti patisonai
Patisonai nuplaunami, nupjaunamas jų viršus ir išskobiamas vidus. Patisonai kelias minutes apverdami pasūdytame vandenyje.
Džiovinti grybai užpilami verdančiu vandeniu ir pamirkomi 1-2 val. arba keletą minučių apverdami, nukošiami ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Svogūnas nulupamas ir susmulkinamas. Džiovinti grybai ir svogūnas pakepinami svieste. Į vištienos faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, supilama grietinėlė, sudedami pakepinti džiovinti grybai, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma. Gauta mase įdaromi patisonai,vistiena idaryti patisonai 1
uždedamos jų viršūnėlės. Patisonai aptepami aliejumi ir dedami į įkaitintą orkaitę. Kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 50 min. Vištiena įdaryti patisonai papuošiami petražolėmis ir patiekiami. Vištiena įdaryti patisonai gali būti patiekiami su džiovintų grybų padažu. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Indre
Ragavau Mirktelti, labai patiko sitas idarytas patisonas.
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas