patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Voveraičių padažas

voveraiciu padazas Mums reikės:
300 g voveraičių
50 g sviesto
1 svogūno
250 g grietinėlės
druskos, pipirų
krapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Voveraičių padažas
Voveraitės švariai nuplaunamos, apverdamos pasūdytame vandenyje  apie 5 min. ir nusausinamos. Didesnės voveraitės supjaustomos. Kubeliais supjaustytas svogūnas apkepinamas svieste iki auksinės spalvos, tada sudedamos voveraitės ir dar truputį pakepinama, kol išgaruoja iš voveraičių išsiskyręs vanduo.voveraiciu padazas 1
Supilama grietinėlė ir ant silpnos ugnies kaitinama, kol padažas sutirštėja. Įberiama druskos, pipirų, susmulkintų krapų ir išmaišoma. Voveraičių padažas labai tinka prie mėsos kepsnelių, maltinukų,  šviežių virtų bulvių. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

grybu padazas su kapareliais 2
Grybų padažas su kaparėliais
Šviežių arba šaldytų grybų ar pievagrybiu padažas su kaparėliais.
garstyciu padazas kotletams
Garstyčių padažas kotletams
Garstyčių ir grietinėlės padažas kotletams su žalumynais. Labai lengvai paruošiamas.
spirguciu padazas
Spirgučių padažas
Spirgučių padažas iš rūkytų lašinių ir svogūnų. Tradicinio padažo receptas lietuviškiems patiekalams.
besamelio padazas
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas. Klasikinis padažas tinkantis prie daugelio patiekalų: makaronų, lazanijos, bulvių, virtos žuvies, paukštienos ir kt.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu