Mums reikės:
✓
500 g pievagrybių
✓
3 valg. šaukštų sviesto
✓
2 valg. šaukštų miltų
✓
220 ml vištienos sultinio
✓
200 ml sauso balto vyno
✓
2 valg. šaukštų kaparėlių
Gaminame.
Grybų padažas su kaparėliais.Pievagrybius švariai nuplauname, didesnius supjaustome į keturias dalis, mažesnius per pusę.
Svogūną nulupame, supjaustome pusžiedžiais. Pievagrybius, svogūnus pakepiname svieste apie 10 min., suberiame miltus, gerai išmaišome ir dar pakepiname pora minučių. Supilame vyną, užviriname, pora minučių pakaitiname, supilame sultinį, suberiame kaparėlius ir pamaišant patroškiname 5 min.
Grybų padažas su kaparėliais patiekiamas su kepta mėsa, žuvimi arba prie paukštienos patiekalų. Skanaus.