patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pikantiškos krevetės

pikantiskos krevetes Mums reikės:
500 g krevečių
200 ml konservuoto kokosų pieno
1 svogūno
1 agurko
1 valg. šaukšto miltų
0,5 arb. šaukštelio kario
0,5 arb. š. maltų kmynų
0,5 arb. šaukštelio kalendros
0,5 arb. šaukštelio sauso imbiero
aliejaus, druskos, pipirų

Gaminame. Pikantiškos krevetės su kokosų pienu
Nuluptą agurką, svogūną  supjaustome kubeliais. Išvalytas krevetes dedame į gerai įkaitintą aliejų ir greitai apkepiname iš visų pusių pamaišant ne ilgiau kaip 2 min. Apkepintos krevetės sudedamos į dubenį. Į aliejų, kur kepė krevetės, suberiame svogūnus ir pakepiname. Dedame agurkus, kelias minutes patroškiname, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Pilame kokosų pieną, suberiame prieskonius, pabarstome druską, pipirais ir pakaitiname 3-5 min., kol padažas sutirštėja. Pilame padažą ant krevečių, atsargiai išmaišome ir leidžiame kelias minutes pastovėti. Pikantiškos krevetės puiki karšta užkandėlė. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vyniotinis su zuvimi ir zalumynais
Vyniotinis su žuvimi ir žalumynais
Vyniotinis su žuvimi ir žalumynais. Puikus, lengvai paruošiamas šaltas užkandis su žuvimi.
alyvuogės įdarytos tunu ir avokadu
Alyvuogės įdarytos tunu ir avokadu
Alyvuogės įdarytos pertrintu tuno ir avokado įdaru. Labai puošnus ir skanus užkandis.
marinuota skumbre
Marinuota skumbrė
Marinuota skumbrė. Pagal šį receptą marinuota skumbrė labai skanu su virtomis bulvėmis.
silke su sparaginemis pupelemis
Silkė su šparaginėmis pupelėmis
Silkė su šparaginėmis pupelėmis, bulvėmis, svogūnais, vyno padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena