Krevetės aštriame padaže

krevetes astriame padaze
Mums reikės:
16 vnt. karališkų krevečių
2 svogūnų
3 šviežių žalių aitriųjų pipirų ankščių
2 valg. š. pomidorų tyrės
2 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 arb. š. maltos kalendros
1 arb. š. čili miltelių
¼ arb. š. ciberžolės
3 valg. š. smulkintų krapų arba kalendros lapelių
1 arb. š. druskos
Gaminame. Krevetės aštriame padaže
Svogūnai, pomidorų tyrė, malta kalendra, ciberžolė, čili milteliai, 2 ankštys žalių aitriųjų pipirų, 2 valg. šaukštai susmulkintų krapų (kalendros lapelių), citrinos sultys ir druska sudedami į virtuvinį kombainą ir išmaišomi.

Į gilią keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, supilama sutrinta masė ir ant silpnos ugnies pakaitinama 3-5 min., kol aštrus padažas pradeda sutirštėti. Į padažą suberiamos karališkos krevetės, atsargiai pamaišoma ir pakaitinama kelias minutes, kol krevetės pilnai sušyla.

Krevetės aštriame padaže sudedamos į indą, pabarstomos likusiais krapais, smulkiai supjaustytu aitriuoju pipiru ir patiekiamos. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas