Mums reikės:
✓
600 g jautienos faršo
✓
150 ml grietinėlės
✓
20 g Parmezano sūrio
✓
20 g Kamamberio sūrio
✓
20 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu (Gorgonzola, Roquefort)
✓
druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio džiovintų čiobrelių
Gaminame.
Makaronai su faršu ir sūrių padažuĮ keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname, sudedame jautienos faršą ir apkepiname iš visų pusių. Pabarstome druska, pipirais, įberiame žiupsnelį čiobrelių ir išmaišome.
Į puodą storu dugnu supilame grietinėlę ir pakaitiname. Sudedame visus sūrius ir pastoviai maišant ant nestiprios ugnies pakaitiname apie 7-10 min., kol sūriai pilnai išsilydo.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, supilame į kiaurasamtį ir nuvarviname.
Makaronus sudedame į lėkštes, užpilame sūrių padažu, ant viršaus uždedame pakepinto faršo ir patiekiame.
Makaronai su faršu ir sūrių padažu - lengvas, pikantiško skonio patiekalas. Skanaus.