Mums reikės:
✓
200 g juodojo šokolado
✓
150-170 g cukraus
Glazūrai:
✓
150 g juodojo šokolado
Gaminame.
Olandiškas šokoladinis pyragasGabaliukais supjaustytas sviestas ir šokolado gabaliukai ištirpinami karšto vandens vonelėje. Kiaušiniai išplakami su cukrumi iki putų. Pamažu suberiami persijoti miltai, išmaišoma. Supilamas ištirpintas šokoladas su sviestu ir labai gerai išmaišoma. Supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 175 laipsnių temperatūroje 30 min.
Labai svarbu neperkepti, pyragas neturi būti sausas. Šokoladinis pyragas išimamas iš kepimo formos, uždedama pjaustymo lentelė, lengvai paspaudžiama ir paliekama atvėsti.
Glazūrai: sviestas ir šokolado gabaliukai ištirpinami karšto vandens vonelėje, pravėsinama ir užpilama ant šokoladinio pyrago.
Olandiškas šokoladinis pyragas dedamas į šaldytuvą, kad šokoladas sukietėtų. Skanaus.
neringa
As tai irgi dar nekepu, bet ziuriu i paveiksliuka ir grynai noriu iskepti, nes nu super atrodo ir jei sakot, kad namai kvepia, tai tikrai ismeginsiu. Nes laukiu sveciu ir neturiu smilkalu. Gal patiks.