Mums reikės:
✓
1 indelio saldaus kondensuoto pieno
✓
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
✓
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
Gaminame.
Greitas obuolių pyragasObuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apšlakstomi citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kiaušiniai išplakami su kondensuotu pienu. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kondensuotą pieną. Viskas gerai išplakama. Į tešlą sudedamos obuolių skiltelės ir atsargiai išmaišoma. Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 35 – 45 min. Pravėsęs
obuolių pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.
Jovita
Ka tik issikepiau si pyraga, labai rupejo paragauti, tai dar karsto atsipjoviau
gabaleli. Tikrai greitai paruosiamas ir labai skanus pyragas.