Krepšeliai su persikais

krepseliai su persikais
Mums reikės:
Tešlai:
300 g miltų
200 g kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus
Kremui:
1 kiaušinio trynio
60 g cukraus pudros
100 ml pieno
1 indelio konservuotų persikų
Gaminame. Krepšeliai su persikais
Minkštas sviestas ištrinamas su cukrumi. Suberiami persijoti miltai ir užminkoma tešla. Tešla suformuojama į rutulį, pridengiama ir 30 min. dedama į šaldytuvą.

Kremui: trynys ištrinamas su cukraus pudra. Pastoviai maišant pamažu pilamas pienas ir ant silpnos ugnies pakaitinama, kol masė sutirštėja. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama.

Konservuoti persikai supjaustomi plonomis riekelėmis.

Iškočiojamas storesnis tešlos lakštas, išspaudžiami reikiamo skersmens apskritimai ir išklojamos riebalais išteptos kepimo formelės. Tešla gerai prispaudžiama prie formelių šonų kraštų ir dugno.  Išdėliojamos persikų riekelėskrepseliai su persikais 1

ir užpilama paruoštu kremu.
krepseliai su persikais 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje 20-25 min. Iškepę krepšeliai su persikais pravėsinami ir atsargiai išimami iš formelių. Krepšeliai su persikais pabarstomi cukraus pudra ir patiekiami prie arbatos ar kavos. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas