patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su kumpiu

pica su kumpiu Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pica su kumpiu
Į miltus suberiame sausas mieles, druską ir išmaišome. Pamažu pilame šiltą vandenį sumaišytą su alyvuogių aliejumi ir užminkome mielinę tešlą. Picos tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų. Tešlą 1-2 val. paliekame šiltai, kad pakiltų. Stalo paviršių pabarstome miltais ir iškočiojame 3-5 mm storio "blyną". Picos pagrindą perkeliame į kepimo skardą, ištepame alyvuogių aliejumi ir pomidorų padažu. Išdėliojame žiedais supjaustytą svogūną.pica su kumpiu 1
Ant picos viršaus sudėliojame juostelėmis pjaustytą kumpį, Mocarela sūrį.pica su kumpiu 2
Picą su kumpiu dedame į įkaitintą orkaitę (ne žemesnę nei vidurinė lentyna) ir kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. kol apkepa kumpis ir picos kraštai gražiai apskrunda. Pica su kumpiu pabarstoma baziliku ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

2014-06-30
Albertas
Paprasta, greita, pigu ir skanu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.