patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su kumpiu

pica su kumpiu Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko

Gaminame. Pica su kumpiu
Į miltus suberiame sausas mieles, druską ir išmaišome. Pamažu pilame šiltą vandenį sumaišytą su alyvuogių aliejumi ir užminkome mielinę tešlą. Picos tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų. Tešlą 1-2 val. paliekame šiltai, kad pakiltų. Stalo paviršių pabarstome miltais ir iškočiojame 3-5 mm storio "blyną". Picos pagrindą perkeliame į kepimo skardą, ištepame alyvuogių aliejumi ir pomidorų padažu. Išdėliojame žiedais supjaustytą svogūną.pica su kumpiu 1
Ant picos viršaus sudėliojame juostelėmis pjaustytą kumpį, Mocarela sūrį.pica su kumpiu 2
Picą su kumpiu dedame į įkaitintą orkaitę (ne žemesnę nei vidurinė lentyna) ir kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. kol apkepa kumpis ir picos kraštai gražiai apskrunda. Pica su kumpiu pabarstoma baziliku ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

2014-06-30
Albertas
Paprasta, greita, pigu ir skanu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena