Mums reikės:
✓
700 g vištienos filė
✓
1,5 l vištienos sultinio
✓
2 skiltelių česnako
✓
100 ml riebios grietinėlės
✓
2 valg. š. sviesto
✓
2-3 valg. š. miltų
✓
2-3 valg. š. kokoso drožlių
✓
1-2 valg. š. citrinos sulčių
✓
¼ arb. š. malto imbiero
✓
1 arb. š. kario miltelių
✓
čili pipiro, druskos
Gaminame.
Aštri indiška sriubaVištienos filė išverdama ir supjaustoma stambesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustyti svogūnai, susmulkintas česnakas pakepinami svieste 3 - 4 min. Suberiami miltai, kario milteliai, imbieras, išmaišoma ir pakaitinama 2 min. Supilamas vištienos sultinys, grietinėlė, užvirinama ir ant nestiprios ugnies paverdama 5 min. Sudedami brokoliai ir dar paverdama kelias minutes (svarbu brokolių nepervirti). Sausoje keptuvėje lengvai pakepinamos kokoso drožlės. Sriuba pasūdoma, sudedami vištienos gabaliukai, supjaustytas čili pipiras, suberiamos kokoso drožlės, supilamos citrinos sultys ir išmaišoma.
Aštri indiška sriuba paruošta. Patiekiant, į kiekvieną sriubos dubenėlį įdedamas citrinos griežinėlis. Skanaus.