: getimagesize(https://www.patiekalu-receptai.lt/pav/galery/cili-sriuba.jpg): failed to open stream: operation failed in
Mums reikės:
✓
500 g jautienos faršo
✓
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
✓
2-3 skiltelių česnako
✓
80 g tarkuoto sūrio
✓
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių
Gaminame.
Čili sriuba.Jautienos faršą šiek tiek apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus (2 valg. šaukštai). Svogūnus, česnaką, čili pipirus susmulkiname, papriką supjaustome kubeliais ir pakepiname keletą minučių kartu su jautienos faršu. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais ir patroškiname kartu su jautiena apie 20 min. Supilame konservuotas pupeles pomidorų padaže, prieskonius ir dar patroškiname 2-3 minutes. Jei
čili sriuba per tiršta, galima įpilti pomidorų sulčių. Čili sriuba pabarstoma tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir patiekiama į stalą. Čili sriuba skanu su paskrudinta baltos duonos riekele užtepta sviestu ir pabarstyta smulkintomis petražolėmis. Skanaus.