Mums reikės:
✓
700 g avienos faršo
✓
100 ml pieno arba grietinėlės
✓
druskos, maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Avienos kotletai.Batoną išmirkome piene arba grietinėlėje. Svogūną nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Avienos faršą sumaišome su išmirkytu batonu,
svogūnais, sudedame susmulkintas petražoles, krapus,
įberiame druskos, pipirų ir labai gerai išmaišome. Iš faršo suformuojame nedidelius avienos kotletus. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame kotletus.
Avienos kotletai kepami ant vidutinės pavartant iš abiejų pusių. Baigiant kepti kotletus uždengiame ir dar kelias minutes pakepame.
Avienos kotletai patiekiami su virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis. Skanaus.