Mums reikės:
✓
2 nedidelių agurkų
✓
180 g konservuotų pievagrybių
✓
1 nedidelio svogūno
✓
180 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
✓
100 g fetos sūrio
✓
¼ citrinos sulčių
✓
džiovinto baziliko
✓
džiovinto oregono
✓
alyvuogių aliejaus
Gaminame.
Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu.Pomidorus, agurkus supjaustome stambesniais gabaliukais. Svogūną supjaustome labai smulkiai, didesnius pievagrybius perpjauname per pusę. Agurkus, pomidorus, pievagrybius, svogūną ir alyvuoges sumaišome, įberiame baziliko, oregono, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišome. Salotas dedame į lėkštes, ant viršaus išdėliojame. kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir dar truputį apšlakstome alyvuogių aliejumi Skanaus.