Mums reikės:
✓
100 g šviežių špinatų
✓
200 g vyšninių pomidorų
✓
1 nedidelio raudonojo svogūno
✓
50 ml riešutų aliejaus
✓
50 ml balto vyno acto
✓
druskos, maltų pipirų
Gaminame.
Salotos su persimonais.Avokadą perpjauname išilgai, įšimame kauliuką, nulupame, supjaustome kubeliais ir apšlakstome laimo sultimis. Persimonus supjaustome storesniais šiaudelias. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vyšninius pomidorus perpjauname per pusę, nuplautus ir nusausintus špinatus supjaustome juostelėmis. Viską sudedame į dubenį, suberiame pipirnes ir užpilame riešutų aliejumi sumaišytu su vyno actu, pagardintu druska bei pipirais.
Salotos su persimonais atsargiai išmaišomos ir paliekamos 15-20 min. pastovėti. Gero apetito.