Mums reikės:
✓
4 valg. š. tarkuoto parmezano sūrio
✓
2 valg. š. kedro riešutų
✓
2 valg. š. chereso acto
✓
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
✓
pundelio salotų (aisbergo, romano)
✓
druskos, šviežiai maltų kvepiančiųjų pipirų
Gaminame.
Persimonų salotos su parmezanu ir kedro riešutaisPerimonai perpjaunami per pusę ir supjaustomi griežinėliais.
Į salotų lėkštę išdėliojama dalis persimonų, ant jų sudedami rankomis suplėšyti salotų lapai ir išdėliojami likę persimonų griežinėliai. Pabarstoma tarkuotu parmezano sūriu ir kedro riešutais.
Alyvuogių aliejus sumaišomas su chereso actu, druska, pipirais. Gautu mišiniu apšlakstomos persimonų salotos su parmezanu ir kedro riešutais. Skanaus.