Mums reikės:
✓
250 g sluoksniuotos tešlos;
✓
1 indelio konservuotų ananasų griežinėlių;
✓
1 kiaušinio trynio;
✓
vyšnių (be kauliukų);
Gaminame.
Ananasiniai pyragėliaiAnanasų griežinėlius nuvarviname ir nusausiname. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 1 cm juostelėmis. Tešlos juostelėmis apvyniojame ananasų griežinėlius.
Į pyragėlio vidurį uždedame po vyšnią. Pyragėlius patepame kiaušinio tryniu ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą orkaitę. Ananasiniai pyragėliai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta. Atvėsę
ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.