Mums reikės:
✓
250 g gabaliukais konservuotų ananasų
✓
1 valg. š. citrinos sulčių
✓
2 arb. š. kepimo miltelių
✓
0,5 arb. š. cinamono
✓
cukraus pudros apibarstymui
Gaminame.
Ananasiniai keksiukaiNuo ananasų nupilamas sirupas, ananasų gabaliukai suberiami į dubenį. Obuolys nulupamas, stambiai sutarkuojamas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas cinamonu. Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Supilamas kefyras, ištirpintas margarinas, 3 valg. šaukštai ananasų sirupo ir išmaišoma. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kiaušinių - kefyro masę. Viskas gerai išmaišoma. Sudedami ananasai, sutarkuotas obuolys ir dar kartą gerai išmaišoma. Paruošta ananasinių keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 min. Atvėsę
ananasiniai keksiukai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.