Mums reikės:
✓
1 stiklinės miltų
✓
1 stiklinės avižinių dribsnių
✓
4 valg. š. rudojo cukraus
✓
2 valg. š. medaus
✓
1 arb. š. kepimo miltelių
Cukraus pudros glaistui:
✓
2 valg. š. vandens
Gaminame.
Bananiniai pyragėliaiAvižiniai dribsniai sumaišomi su cukrumi, medumi ir pakaitinami iki užvirimo. Kiaušinis lengvai išplakamas. Bananai sutrinami su šakute. Į avižinius dribsnius supilami bananai, kiaušinis ir sviestas. Viskas gerai išmaišoma. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišoma. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, supilama tešla.
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepus pilnai atvėsinama ir supjaustoma gabaliukais.
Cukraus pudra sumaišoma su vandeniu (cukraus pudros beriama tiek, kad gautusi tąsi, lygi masė)
Bananiniai pyragėliai papuošiami cukraus pudros glaistu ir patiekiami.
Skanaus.