Varškės želė sluoksniui: želatinas užpilamas vandeniu ir paliekamas 30 min., kad išbrinktų. Išbrinkęs želatinas pakaitinamas karšto vandens vonelėje, kol ištirpsta. Į varškę supilamas cukrus ir gerai ištrinama. Supilama grietinė ir gerai išplakama. Ištirpęs želatinas plona srovele supilamas į varškės-grietinės masę, nuolat plakant. Paruošta masė supilama ant pyrago pagrindo ir dedama į šaldytuvą, kad sustingtų.
Persikiniam želė sluoksniui: želatinas užpilamas vandeniu ir paliekamas 30 min., kad išbrinktų. Išbrinkęs želatinas pakaitinamas karšto vandens vonelėje, kol ištirpsta. Persikai sutrinami su blenderiu. Supilamas cukrus, jogurtas ir gerai išplakama. Plona srovele, nuolat plakant, supilamas ištirpęs želatinas. Ant sustingusio varškės želė sluoksnio atsargiai supilamas persikinis želė sluoksnis. Dedama į šaldytuvą ir paliekama, kol sustingsta.
Šokoladiniam želė sluoksniui: želatinas užpilamas vandeniu ir paliekamas 30 min., kad išbrinktų. Išbrinkęs želatinas pakaitinamas karšto vandens vonelėje, kol ištirpsta. Pienas užvirinamas, sudedami juodojo šokolado gabaliukai ir pakaitinama, kol šokoladas išsilydo. Pastoviai maišant, plona srovele supilamas ištirpintas želatinas. Paliekama atvėsti. Ant sustingusio persikinio želė sluoksnio atsargiai užpilamas šokoladinis želė sluoksnis. Dedama į šaldytuvą ir paliekama kelioms valandoms arba nakčiai, kad gerai sustingtų.
Sluoksniuotas želė pyragas išimamas iš formos ir patiekiamas. Skanaus.