Įdarui: obuoliai nulupami, išvalomos sėklos, supjaustomi gabaliukais, apšlakstomi citrinos sultimis ir sumaišomi su cinamonu. Keptuvėje ištirpinamas sviestas, suberiamas cukrus ir maišant, kaitinama ant nedidelės ugnies, kol cukrus karamelizuojasi. Suberiami obuolių gabaliukai, išmaišoma ir ant silpnos ugnies kaitinama apie 5-7 min., kol obuoliai truputį suminkštėja ir karamelizuojasi. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama.
Stalas pabarstomas miltais ir iškočiojamas 3-5 mm storio stačiakampis tešlos lakštas. Supjaustoma maždaug 8x8 cm dydžio kvadratėliais. Į kiekvieno kvadratėlio vidurį dedama po šaukštą įdaro. Imami priešingi pyragėlio kampai ir truputį pakeliant tvirtai užspaudžiami.
Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudedami pyragėliai su karamelizuotais obuoliais ir dedami į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepę pyragėliai su karamelizuotais obuoliais apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.