Paruošiama biskvito tešla: kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Tryniai išplakami su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Graikinai riešutai susmulkinami su blenderiu (keletas riešutų pasiliekama vyniotinio papuošimui). Bananas taip pat susmulkinamas su blenderiu. Susmulkinti graikiniai riešutai, bananas, sumaišomi su trynių mase ir gerai išmaišoma. Suberiami persijoti miltai sumaišyti su kepimo milteliais ir išmaišoma. Kiaušinių baltymai su žiupsneliu druskos išplakami iki standžių putų ir atsargiai sumaišomi su biskvito tešla. Biskvito tešla tolygiai paskleidžiama ant varškės masės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Iškepęs biskvitas išverčiamas ant cukraus pudra pabarstyto rankšluoščio, suvyniojamas į volelį, kad varkės įdaras būtų viduje ir atvėsinamas.
Papuošimui: juodas ir baltas šokoladas ištirpinami atskiruose indeliuose. Vyniotinis su varškės įdaru apliejamas baltu ir juodu šokoladu ir papuošiamas likusiais graikiniais riešutais. Skanaus.