Mums reikės:
✓
800 g lašišos filė
✓
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Virta lašiša su daržovėmisLašišos filė padalijama į keturias dalis. Morkos nuvalomos ir supjaustomos griežinėliais. Svogūnai nulupami ir supjaustomi į keturias dalis. Salierų stiebai supjaustomi stambesniais gabaliukais, citrina - plonais griežinėliais. Citrina ir daržovės sudedamos į puodą ir užpilamos 1,5 l vandens. Įberiama druskos ir užvirinama. Kai vanduo užverda, ugnis sumažinama ir uždengus, verdama ant silpnos ugnies 8 min. Sudedami lašišos gabaliukai ir viskas uždengus paverdama 5-6 min.
Virta lašiša atsargiai išimama iš puodo, pabarstoma šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir patiekiama kartu
su virtomis daržovėmis. Skanaus.