Lašišos iešmeliai - šašlykai

Lašišos iešmeliai
Mums reikės:
1 kg lašišos filė
1 citrinos sulčių
8 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
petražolių
druskos
pipirų
medinių iešmelių
Gaminame. Lašišos iešmeliai - šašlykai
Negilioje lėkštėje sumaišome citrinos sultis, alyvuogių aliejų, suberiame susmulkintas petražoles, pagal skonį pasūdome ir pagardiname pipirais. Lašišą nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname popierine servetėle ir supjaustome šašlyko dydžio gabaliukais. Sudedame žuvies gabaliukus į paruoštą marinatą ir paliekame marinuotis mažiausiai 30 min.Lašišos iešmeliai 1
Žuvies gabaliukus atsargiai suveriame ant medinių iešmelių ir kepame virš žarijų kaip šašlykus. Lašišos iešmeliai 2 Lašišos iešmelius - šašlykus galima kepti ir gerai įkaitintoje orkaitėje, griliuje. Kepame apie 10 min. Lašišos iešmeliai - šašlykai paruošti.Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas