Kalmarų salotos

kalmaru salotos
Mums reikės:
500 g kalmarų
250 g  svogūnų
2-3 lauro lapų
majonezo
druskos, pipirų
Gaminame. Kalmarų salotos
Kalmarus išvalome. Į verdantį vandenį sudedame lauro lapus, kalmarus ir verdame apie 3 min. Labai svarbu nepervirti, nes kalmarai bus kieti ir neskanūs. Nulupame svogūnus. Išvirusius kalmarus išimame iš puodo ir į tą vandenį sudedame svogūnus ir paliekame 10 min, kad jie taptų minkštesni ir netokie aštrūs.
Atvėsusius kalmarus supjaustome šiaudeliais, svogūnus pusžiedžiais. Kalmarų salotas sudedame į salotinę, pabarstome druska, pipirais, dedame majonezą ir išmaišome. Kalmarų salotos paruoštos. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas