Mums reikės:
✓
250 g rūkytos skumbrės filė
✓
2 raugintų agurkų
✓
4 valg. šaukštų konservuotų žirnelių
✓
krapų arba petražolių
Gaminame.
Salotos su rūkyta žuvimiBulves, morkas švariai nuplauname ir išverdame. Išvirusias daržoves atvėsiname, nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Rūkytos žuvies filė, raugintus agurkus supjaustome gabaliukais. Kelis žuvies ir morkų gabaliukus pasiliekame papuošimui, o visa kita sudedame į dubenį, suberiame konservuotus žirnelius, sudedame dalį majonezo ir atsargiai išmaišome. Į gilesnę lėkštę išdėliojame salotų lapus, ant jų sudedame salotas, ant viršaus išdėliojame likusius žuvies ir morkų gabaliukais ir apšlakstome majonezu. Patiekiant į stalą
salotos su rūkyta žuvimi papuošiamos krapų ar petražolės šakele. Skanaus.