Mums reikės:
✓
150 g virtų lukštentų krevečių
✓
150 g pievagrybių
✓
100 g kieto fermentinio sūrio
✓
200 g konservuotų ananasų
✓
3 valg. šaukštų majonezo
✓
1 valg. šaukšto aliejaus
✓
druskos, maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
✓
alyvuogių, žalumynų
Gaminame.
Krevečių salotosPievagrybius švariai nuplauname, supjaustome juostelėmis, svogūną – pusžiedžiais ir viską apkepiname aliejuje. Atvėsiname. Sūrį sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome plonais šiaudeliais. Ananasus supjaustome gabaliukais. Į salotinę sudedame apkepintus pievagrybius su svogūnais, pabarstome tarkuotu sūriu, sudedame ananasų gabaliukus, pabarstome druska, pipirais ir sumaišome su majonezu. Ant viršaus išdėliojame virtas lukštenas krevetes.
Krevečių salotos papuošiamos alyvuogių griežinėliais ir žalumynais. Skanaus.