Mums reikės:
✓
360 g konservuoto tuno
✓
80 ml alyvuogių aliejaus
✓
3 valg. š. balto vyno acto
✓
1 valg. š. Dižono garstyčių
✓
pundelio salotų lapų
✓
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Tuno salotos su avokadoĮ dubenį supilamas alyvuogių aliejus, vyno actas, sudedamos garstyčios, įberiama druskos, pipirų ir viskas gerai išplakama.
Ridikėliai supjaustomi plonais griežinėliais. Avokado perpjaunamas pusiau, pašalinamas kauliukas, nulupama odelė ir supjaustomas juostelėmis. Tunas pasmulkinamas šakute. Į lėkštę sudedami salotų lapai, ant jų sudedamas tunas, avokado ir ridikėlių griežinėliai. Viskas užpilama paruoštu užpilu ir lengvai išmaišoma.
Tuno salotos su avokado paruoštos. Skanaus.