Lašišos salotos su šparaginėmis pupelėmis

lasisos salotos su sparaginemis pupelemis
Mums reikės:
250 g lašišos filė
100 g šparaginių pupelių
100 g vyšninių pomidorų
1 paprikos
50 g alyvuogių (be kauliukų)
80 g alyvuogių aliejaus
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
60 g salotų lapų
druskos, stambiai maltų baltųjų pipirų, žalumynų
Gaminame. Lašišos salotos su šparaginėmis pupelėmis
Lašišos filė išverdame pasūdytame vandenyje ir atvėsiname. Šparagines pupeles taip pat išverdame pasūdytame vandenyje, atvėsiname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabaliukais. Papriką supjaustome juostelėmis, alyvuoges – žiedais, vyšninius pomidorus – į keturias dalis. Švariai nuplautus ir nusausintus salotų lapus suplėšome nedideliais gabaliukais ir sudedame į salotinę. Ant salotų lapų dedame lašišos gabaliukus, šparagines pupeles, paprikos juosteles, alyvuogių žiedelius ir pomidorų skilteles. Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, druska, baltaisiais pipirais ir užpilame ant lašišos salotų. Lašišos salotas su šparaginėmis pupelėmis atsargiai pamaišome, pabarstome smulkintais žalumynais ir patiekiame į stalą. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas