patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su putpelių kiaušiniais

salotos su putpeliu kiausiniais Mums reikės:
12 virtų putpelių kiaušinių
3 kivi
1 gūželės salotų
2 pundelių krapų
pundelio svogūnų laiškų
3 valg. šaukštų majonezo
3 valg. šaukštų natūralaus jogurto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su putpelių kiaušiniais.
Salotas švariai nuplauname, nusausiname ir suplėšome rankomis. Putpelių kiaušinius perpjauname per pusę, kivi nulupame, padaliname į 4-6 skilteles. Krapus, svogūnų laiškus susmulkiname ir viską sudedame į dubenį. Majonezą sumaišome su jogurtu, gerai išplakame. Salotos su putpelių kiaušiniais užpilamos majonezo-jogurto padažu. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su greipfrutais ir alyvuogemis
Salotos su greipfrutais ir alyvuogėmis
Įvairių rūšių salotos su greipfrutais, alyvuogėmis bei trupučiu svogūno.
rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su vyšniniais pomidorais, svogūnu, česnaku, parmezano sūriu. Receptas su nuotrauka.
surio salotos su obuoliais
Sūrio salotos su obuoliais
Sūrio salotos su obuoliais, virtomis bulvėmis, agurkais, svogūnais pagardintos aliejumi su prieskoniais.
persimonu salotos su parmezanu ir kedro riesutais
Persimonų salotos su parmezanu ir kedro riešutais
Persimonų salotos su parmezanu ir kedro riešutais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)