patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės keksiukai su slyvomis

varskes keksiukai su slyvomis Mums reikės:
300 g varškės 9 proc.
150 g sviesto
250 g miltų
180 g cukraus
3 kiaušinių
2 arb. š. kepimo miltelių
400 g kietesnių saldžių slyvų
50 g romo

Gaminame. Varškės keksiukai su slyvomis
Slyvos perpjaunamos per pusę ir išėmus kauliukus, supjaustomos didesniais gabaliukais. Slyvų gabaliukai sudedami į dubenį, užpilami romu ir dedami į šaldytuvą 12 val.
Varškė, kiaušiniai, kambario temperatūros sviestas ir cukrus gerai ištrinami. Pamažu suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais. Nuo slyvų nupilamas romas ir supilamas į tešlą. Viskas gerai išmaišoma iki vientisos masės. Paruošta keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles (ne iki viršaus).  Ant viršaus išdėliojami slyvų gabaliukai, lengvai įspaudžiant juos į tešlą.varskes keksiukai su slyvomis 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 30 - 35 min. 170 laipsnių temperatūroje. Iškepę varškės keksiukai su slyvomis apibarstytomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

citrininis keksas su kriausemis
Citrininis keksas su kriaušėmis
Citrininis keksas su kriaušėmis. Skanus, paprastai bei greitas paruošiamas keksas.
sokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
bananiniai pyrageliai 4
Bananiniai pyragėliai
Bananiniai pyragėliai. Avižinių dribsnių, bananų pyragėliai su saldžiu glaistu.
tinginys
Tinginys
Tinginys. Sausainių ir kondensuoto pieno skanėstas. Skanus ir labai lengvai paruošiamas.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.